Tuinbezoek 

 Openstelling 2023

ATTENTIE
Zondag 11 juni is het landgoed voor bezoekers NIET toegankelijk.
Ook het bezoekerscentrum is dus gesloten.

Het landgoed is het hele jaar door dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
Betalen (€ 4,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis) kan bij het Bezoekerscentrum met uw smartphone (QR-code). Daar kunt u ook de folder pakken en de route volgen die op de plattegrond is aangegeven.  Deze route met plattegrond van het landgoed kunt u ook hier bekijken. 

Bij goed weer is het prima vertoeven op het terras van het gezellige bezoekerscentrum, waar groepen op afspraak kunnen genieten van koffie, thee of een frisdrankjes, al dan niet met iets lekkers erbij.

Als u denkt het landgoed vaker te bezoeken, dan kunt u de aanschaf van een jaarkaart (€ 25) overwegen. Deze kaart is voor u persoonlijk en voor één persoon extra. Voor een jaarkaart die geldig is voor vier personen, betaalt u € 40. 
Jaarkaarten zijn telefonisch of via e-mail te bestellen.

Er zijn drie mogelijkheden om het landgoed te bezoeken:

1. Bezoek aan tuinen en arboretum. Wandeling op eigen gelegenheid langs de uitgezette route. Voor groepen zijn - op afspraak - in het bezoekerscentrum tegen betaling koffie, thee, fris en versnaperingen verkrijgbaar.
Tijdsduur 1 uur. Kosten € 4,50 p.p. Geen minimum/maximum aantal deelnemers.  

2. Ontvangst met koffie of thee en wat  lekkers in het bezoekerscentrum. Presentatie over de Brabantse Wal en Landgoed De Hertgang, gevolgd door een rondleiding met gids door de tuinen en het arboretum.
Tijdsduur 2 uur. Kosten € 9,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 8, maximum 45 personen. 

3. High Tea, bestaande uit twee delen. Begonnen wordt met het zoete gedeelte. Daarna volgt een presentatie over de Brabantse Wal en Landgoed De Hertgang. Vervolgens een rondleiding met gids door de tuinen en het arboretum. Na afloop daarvan wordt het hartige gedeelte geserveerd, inclusief een glas wijn of fris.

Tijdsduur 3 uur. Kosten € 25,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 6, maximum 20 personen.


Informatie over huur van het bezoekerscentrum vindt u hier.