Klaverblokken 18

KvK 54917611

4661 HJ Halsteren

NL32INGB0004258908 t.n.v.

Stichting Landgoed De Hertgang

Tel. 0164-683801

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.dehertgang.nl

 

De ingang van het landgoed is op de hoek van de Klaverblokken en de Zweedsestraat in Halsteren, te bereiken vanaf de Tholenseweg.

Als u een navigatiesysteem gebruikt voer dan in: ‘Klaverblokken 27’. Daar aangekomen, ziet u twee witte muurtjes, het begin van de oprijlaan naar het Landgoed. Er is parkeerruimte bij het bezoekerscentrum.

Route naar Landgoed De Hertgang

Vanuit Rotterdam via Dinteloord:
Volg de N259 die bij Halsteren overgaat in de A4. Neem de afslag 27 (Bergen op Zoom-Noord). Ga bij het stoplicht rechtsaf de Randweg-Noord op. Bij het vierde stoplicht gaat u rechtsaf de Halsterseweg op. Bij de rotonde linksaf richting Tholen en na 50 m links de ventweg op in dezelfde richting. Dan meteen links de Klaverblokken in. Aan het eind is de oprijlaan van Landgoed De Hertgang.

Vanuit Roosendaal/Goes/Antwerpen:
Volg de A4 richting Steenbergen en neem de afslag 27 (Bergen op Zoom-Noord). Ga bij het stoplicht linksaf de Randweg-Noord op. Bij het vijfde stoplicht gaat u rechtsaf de Halsterseweg op. Bij de rotonde linksaf richting Tholen en na 50 m links de ventweg op in dezelfde richting. Dan meteen links de Klaverblokken in. Aan het eind is de oprijlaan van Landgoed De Hertgang.

Klik hier voor googlemaps