Een High Tea op landgoed De Hertgang is niet zo maar ‘thee drinken’. Na een uitleg over het ontstaan van deze typisch Engelse gebeurtenis, kunt u zich tegoed doen aan een uitgebreid zoet gedeelte met uiteraard naast de bekende scones, nog een vijftal andere zelf gebakken lekkernijen, en een uitgebreid apart hartig gedeelte met mini-sandwiches, een aantal warme hapjes en een glas wijn of een frisdrankje.
Eventueel kan tussen het zoete en hartige gedeelte in, een tuinrondleiding plaatsvinden. Dit moet uiteraard bij de reservering aangegeven worden.
 
De High Tea kan ook als lunch geserveerd worden: dan wordt de volgorde omgedraaid en start u met het hartige deel, en volgen daarna de zoete heerlijkheden.
 
De aanvangstijd wordt in overleg met u bepaald. De prijs voor de High Tea bedraagt € 20,50 per persoon, wenst u daar een tuinrondleiding bij, dan komen de kosten op € 25,50 per persoon.
 
De High Tea wordt gegeven voor groepen vanaf 6 tot maximaal 20 personen en wordt afhankelijk van het weer binnen of op het terras geserveerd.
 
Als u wilt reserveren voor een High Tea vul dan het formulier in aan de rechterkant van deze pagina.

Reserveren High Tea klik dan op witte pijl onder menuitem Informatie High Tea